Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Κούρεμα


ΚΟΥΡΕΜΑ

EV Hair Studio | Κομμωτήριο Λάρισα


Θέλετε ένα απλό, ένα μοντέρνο ή ένα εκκεντρικό κούρεμα; 
Η εξωτερική μας εμφάνιση αποτελεί προθάλαμο της προσωπικότητάς μας και είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ψυχολογία μας. Χιλιάδες στιλ για να διαλέξετε αυτό που επιθυμείτε, χωρίς όμως να χρειάζεται αυτό το στιλ να το ακολουθείτε για πάντα. Μια σωστή επιλογή κουρέματος θα αναδείξει τα δυνατά σημεία του προσώπου σας και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση

Στο κομμωτήριο μας “EV Hair Studio” στην Λάρισα εκπαιδευόμαστε και ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τάσεις των μαλλιών και της μόδας ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε αλλά και να εφαρμόσουμε ότι πιο καινούριο και μοντέρνο υπάρχει στο χώρο της κομμωτικής.

Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει γυναικεία, ανδρικά αλλά και παιδικά κουρέματα, προτείνοντας πάντα αυτά που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου αλλά και την προσωπικότητά σας. 

Κούρεμα Ανδρικό

Κούρεμα Ανδρικό
Πηγαίνοντας κόντρα στην αντίληψη που προστάζει μειωμένη ποικιλία στα κουρέματα για άνδρες, η έμπειρη και καλά εκπαιδευμένη ομάδα μας προσφέρει αμέτρητες ιδέες βασισμένες στο σχήμα προσώπου και το στιλ που ο καθένας άνδρας επιθυμεί.

Κούρεμα Γυναικείο

Κούρεμα Γυναικείο
Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας προτείνει το κατάλληλο κούρεμα, το οποίο θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας και θα σας βοηθήσει να δείχνετε όμορφη και περιποιημένη όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να διαχειριστείτε τα μαλλιά σας και μόνη σας.

Κούρεμα παιδικό

Κούρεμα παιδικό
Για τους μικρούς μας φίλους είτε είναι κοριτσάκια, είτε αγοράκια η ομάδα μας έχει πάντα φρέσκιες ιδέες για νεανικά και παιδικά κουρέματα. Αν λοιπόν θέλει το παιδί σας να αλλάξει το κούρεμα του, σας προσφέρουμε πρακτικές λύσεις που συμφωνούν παράλληλα με τις νέες τάσεις.

 
Ζητήστε από τη δημιουργική ομάδα του κομμωτηρίου μας να σας ενημερώσει σχετικά με τις τάσεις της μόδας καθώς και με το τι ταιριάζει στο δικό σας τύπο μαλλιών.
 

Επισκεφτείτε το κομμωτήριο μας στην Λάρισα, αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της ομάδας του κομμωτηρίου μας και απολαύστε την περιποίηση, τη φροντίδα, την ανανέωση, αλλά και τη μεταμόρφωση της εικόνας σας.