Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Χτένισμα

ΧΤΕΝΙΣΜΑ
EV Hair Studio | Κομμωτήριο Λάρισα


Απολαύστε μοντέρνες ιδέες για χτενίσματα για όλους τους τύπους μαλλιών και για όλες τις ηλικίες. Εσείς επιλέξτε την περίσταση και αφήστε το χτένισμα σε εμάς!
 
Το χτένισμα παίζει σημαντικό ρόλο στην ολοκληρωμένη εικόνα κάθε γυναίκας και επειδή κάθε γυναίκα επιθυμεί να είναι όμορφη στις εξόδους της ή σε κάποιες σημαντικές στιγμές της ζωής της, εμείς μπορούμε να της προτείνουμε το κατάλληλο χτένισμα ανάλογα με την περίσταση. 
 
Στο κομμωτήριο μας “EV Hair Studio” στην Λάρισα, μπορούμε να αναλάβουμε βραδινά, νυφικά, καθημερινά και απλά χτενίσματα που θα σας μεταμορφώσουν. Επειδή όμως κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο, δεν είναι εφικτό να ταιριάζουν όλα τα χτενίσματα σε όλες τις φυσιογνωμίες. Στο κομμωτήριό μας θα σας προτείνουμε χτενίσματα ταιριάζουν στο πρόσωπό σας ενώ παράλληλα θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σας και θα δένουν με το προσωπικό σας στυλ.
 

Η έμπειρη ομάδα μας θα σας προτείνει χτενίσματα με μαζεμένα μαλλιά ή και κάτω, γαλλικές πλεξούδες, πλάγιοι κότσοι, σινιόν, χαλαρές μπούκλες σε ρετρό στυλ, αλλά διαθέτουν και την τεχνική εμπειρία ώστε να μπορούν να πραγματοποιήσουν οποιοδήποτε χτένισμα επιθυμείτε ή έχετε δει σε κάποιο περιοδικό και σας άρεσε. 
 
Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις τελευταίες τάσεις της κομμωτικής και είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες στο θέμα των μαλλιών.

 

Επισκεφτείτε το κομμωτήριο μας στην Λάρισα, αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της ομάδας του κομμωτηρίου μας και απολαύστε την περιποίηση, τη φροντίδα, την ανανέωση, αλλά και τη μεταμόρφωση της εικόνας σας.